Ștergerea istoricului curselor

Informațiile despre fiecare comandă sunt disponibile în meniul aplicației > Istoricul curselor.

În fișa comenzii sunt indicate traseul, costul, data și ora efectuării cursei.

Apasă pe fișă pentru a vizualiza mai multe informații:
  • Adresele de urcare și coborâre din mașină
  • Durata cursei
  • Datele automobilului
  • Datele șoferului
  • Clasa tarifară și costul final

În istoricul curselor este disponibil butonul Sună. Poți contacta șoferul care a efectuat comanda în decurs de 24 de ore după finalizarea cursei și până la plasarea următoarei comenzi.

Pentru a șterge cursa din istoric:

  1. Accesează meniul aplicației > Istoricul comenzilor.
  2. Alege cursa pe care vrei să o ștergi.
  3. Mai jos de informațiile privind cursa, apasă pe Șterge cursa și selectează Șterge.