Adăugarea sau ștergerea unui card

Achitarea cu cardul este valabilă pentru comenzile plasate prin intermediul aplicației pentru iOS (versiunea 8.0 și mai recentă) și Android (versiunea 4.0 și mai recentă).

Cum adăugi un card

Poți asocia în aplicație până la 5 carduri bancare:

  1. Deschide meniul aplicației > Metode de plată și apasă pe Asociază un card (sau Adaugă un card).
  2. Indică numărul cardului, data expirării și codul CVV. Numărul cardului poate fi introdus manual sau poate fi scanat cu camera telefonului, apăsând pe pictograma corespunzătoare .
  3. Apasă din nou pe Asociază un card (sau Adaugă un card).

În funcție de tipul cardului, banca emitentă și alte condiții, cardul poate fi verificat în unul dintre următoarele moduri:

  1. De pe contul cardului este reținută o sumă mică. Banii rezervați nu vor fi retrași și vor fi disponibili din nou după finalizarea verificării.
  2. În aplicație, ți se cere să indici ce sumă a fost rezervată pe card. Poți afla suma rezervată din SMS (dacă ai activată opțiunea de notificare prin SMS de la bancă), din extrasul de cont sau din aplicația mobilă a băncii.
  3. S-ar putea să ți se ceară să treci verificarea 3-D Secure pe site-ul băncii emitente. Modul de confirmare depinde de bancă. După verificare vei reveni la aplicație.

Cum ștergi un card

  1. Deschide meniul aplicației > Metode de plată.
  2. Selectează cardul pe care vrei să-l ștergi și apasă pe Șterge cardul.

Cum să-ți protejezi cardul