Prin oraș (Кишинёв) de la 40 L

Costul minim (include 5 min. și 1 km) — 40 L
Costul minim  — nu mai mult decât 40 L
Timp de așteptare gratuit — 3 min.
Timp de așteptare cu plată  — nu mai mult decât 1 L/min
Apoi în interiorul oraşului — nu mai mult decât 3 L/km,nu mai mult decât 1 L/min
Apoi în suburbii 
nu mai mult decât 3 L/km
Așteptare în timpul cursei 
nu mai mult decât 1 L
Tarifele pentru serviciile de taximetrie pot varia. Este indicat tariful maxim, care nu include coeficientul „Ore de vârf”. Tariful pentru o cursă dată indicat în serviciul sau aplicația Yandex.Taxi se poate modifica din cauza opririlor de pe parcurs la cererea pasagerului, schimbarea destinației după pornirea în cursă sau în alte cazuri.

Costul cursei poate creşte în timpul „orelor de vârf” conform situaţiilor prezentate în Condiţiile de utilizare.

Anularea contra cost se aplică dacă o comandă este anulată după ce mașina comandată prin serviciul Yandex.Taxi a sosit deja sau în cazul în care clientul nu se întâlnește cu mașina. Costul anulării contra cost se calculează ca o cursă care a început în momentul sosirii la locul preluării sau la ora de preluare indicată în detaliile comenzii (în funcție de momentul care survine mai târziu) și care a durat până în momentul anulării comenzii. Alternativ, poate fi costul preluării cu plată (dacă este cazul). În cazul anulării contra cost a unei comenzi la aeroport, se aplică tarifele din localitate, aceasta fiind calculată pe aceeași bază ca preluările din afara localității. Costul total al anulării nu poate depăși în nicio situație costul unei curse de zece minute (inclusiv timpul de așteptare gratuit în cazul tarifului respectiv, dacă este cazul).

Serviciul de taximetrie poate aplica un tarif de preluare pentru ca șoferul să se deplaseze la punctul de preluare stabilit de utilizator. Valoarea tarifului de preluare depinde de doi factori: timpul care trece de la momentul în care utilizatorul plasează comanda până la momentul sosirii taximetrului la punctul de preluare și distanța la care se află șoferul care a acceptat comanda față de punctul de preluare specificat în comandă. Dacă utilizatorul anulează comanda căreia i s-a aplicat un tarif de preluare și timpul care trece de la momentul confirmării comenzii depășește 5 minute, utilizatorul va trebui să plătească serviciului de taximetrie întreaga valoare a tarifului de preluare, printr-o metodă de plată fără numerar (card).

Tarif valabil până la 24.09.2019.

Transferuri pentru Confort

Aeroport – Oraş
nu mai mult decât 60 L
Apoi 
nu mai mult decât 6 L/km
Apoi 
nu mai mult decât 1 L/min
Timp de așteptare gratuit
nu mai mult decât 3 min.
Timp de așteptare cu plată 
nu mai mult decât 1 L/min
Așteptare în timpul cursei 
nu mai mult decât 1 L