Oraş (Кишинёв) de la 25 L

Urcarea în taxi — 25 L
Timp de aşteptare — 3 min.
Aşteptare plătită  — nu mai mult decât 1 L/min
Tarif în interiorul oraşului — nu mai mult decât 4 L/km
Tarif în suburbii 
nu mai mult decât 1 L/km
Aşteptare în tranzit
nu mai mult decât 1 L
Tarifele pentru serviciile de taximetrie pot varia. Este indicat tariful maxim, care nu include coeficientul „Ore de vârf”. Tariful pentru o cursă dată indicat în serviciul sau aplicația Yandex.Taxi se poate modifica din cauza opririlor de pe parcurs la cererea pasagerului, schimbarea destinației după pornirea în cursă sau în alte cazuri.

Costul cursei poate creşte în timpul „orelor de vârf” conform situaţiilor prezentate în Condiţiile de utilizare.

Anularea contra cost se aplică dacă o comandă este anulată după ce taximetrul comandat prin serviciul Yandex.Taxi a sosit deja, sau dacă clientul nu se întâlnește cu taximetrul. Costul anulării contra cost se calculează pe aceeași bază ca și cursa care a început în momentul sosirii la locul preluării, sau în momentul orei preluării, indicată în detaliile comenzii (momentul mai târziu dintre cele două) și a durat până în momentul anulării comenzii. În cazul anulării contra cost a unei comenzi la aeroport, se aplică tarifele din localitate, cu excepția preluării, aceasta fiind calculată pe aceeași bază ca preluarea din afara localității. Costul total al anulării nu poate depăși în nicio situație costul unei curse de zece minute (inclusiv timpul de așteptare gratuit în cazul tarifului în cauză, dacă este cazul).

Serviciul de taximetrie poate aplica un tarif de preluare pentru ca șoferul să se deplaseze la punctul de preluare stabilit de utilizator. Valoarea tarifului de preluare depinde de doi factori: timpul care trece de la momentul în care utilizatorul plasează comanda până la momentul sosirii taximetrului la punctul de preluare și distanța la care se află șoferul care a acceptat comanda față de punctul de preluare specificat în comandă. Dacă utilizatorul anulează comanda căreia i s-a aplicat un tarif de preluare și timpul care trece de la momentul confirmării comenzii depășește 5 minute, utilizatorul va trebui să plătească serviciului de taximetrie întreaga valoare a tarifului de preluare, printr-o metodă de plată fără numerar (card).

Tarif valabil până la 18.12.2018.

Transferuri pentru Economic

Aeroport – Oraş
nu mai mult decât 30 L
Tarif
nu mai mult decât 4 L/km
Timp de aşteptare
nu mai mult decât 15 min.
Aşteptare plătită 
nu mai mult decât 1 L/min
Aşteptare în tranzit
nu mai mult decât 1 L