Lucrează
ca șofer de taxi
în Moldova 

prin partenerii Yandex.Taxi

Răspunsuri la întrebări

Ce venit pot avea?
arrow
Câștigul final al șoferului depinde de regiunea în care activează acesta și de programul său de lucru. Cu Yandex.Taxi poți câștiga niște bani în plus lucrând doar câteva ore pe săptămână sau poți efectua comenzi în fiecare zi. Iar pentru șoferii înregistrați în serviciul nostru avem bonusuri speciale. Informațiile privind venitul sunt absolut transparente. În secțiunea "Câștiguri" din aplicația Yandex.Pro poți vizualiza lista tuturor curselor și informații detaliate despre fiecare dintre ele: traseul, prețul, bonusurile. Pasagerii vor achita cursele atât în numerar, cât și cu cardul bancar. Uneori îți vor lăsa și ceva bacșiș :)
Ce prezintă bonusurile?
arrow
Acesta este un program special pentru partenerii Yandex.Taxi. Noi le oferim bonusuri companiilor de taximetrie, iar acestea, la rândul lor, le oferă șoferilor care lucrează cu spor. Astfel, venitul șoferilor crește.
Pot alege condițiile de lucru?
arrow
Da, poți câștiga niște bani în plus efectuând comenzi doar în orele de vârf sau poți efectua comenzi întreaga zi lucrătoare — tu decizi. Aplicația Yandex.Pro va marca cu mov zonele în care cererea pentru curse este mai mare și îți va propune comenzi în drum spre casă la sfârșitul schimbului, ca să nu irosești combustibilul în zadar.
Ce mașină ar fi mai potrivită pentru lucru?
arrow
Depinde de clasa tarifară în care intenționezi să efectuezi comenzi. Noi ținem cont de modelul mașinii, anul de fabricație și costul său mediu pe piață. Pentru efectuarea curselor se potrivesc doar mașinile cu cel puțin 4 uși.
Cum pot primi comenzi de la Yandex.Taxi?
arrow
Este foarte simplu să devii șofer în cadrul serviciului Yandex.Taxi. Vei avea nevoie de un smartphone cu sistemul de operare Android 5.0, cameră foto, modul GPS și 2 GB de memorie operativă. Descarcă și instalează aplicația Yandex.Pro. Aceasta îți va oferi comenzi, va genera traseul cursei, va calcula prețul acesteia și te va ține la curent cu toate noutățile serviciului. Nu va trebui să cauți pasageri sau să te gândești care traseu ar fi cel mai potrivit — poți să te concentrezi doar pe comenzi.
Cum sunt repartizate comenzile între șoferi?
arrow
Sistemul Yandex.Taxi repartizează comenzile în mod automat. Acesta caută mașina, care se află cel mai aproape de pasager, este de clasa tarifară potrivită și îndeplinește cerințele suplimentare, dacă este cazul. Pentru ca sistemul să-ți propună mai multe comenzi, poți obține o coroană în profilul Yandex.Pro. De exemplu, această coroană o au șoferii care efectuează comenzi cu automobile pe care sunt aplicate autocolante Yandex.Taxi.
Cât de sigur este lucrul în calitate de șofer de taxi?
arrow
Poți solicita ajutor din Yandex.Pro — aplicație destinată primirii comenzilor. În plus, pe tot parcursul cursei viața și sănătatea șoferului și pasagerilor sunt asigurate.

Yandex.Pro

Câștiguri
Ore de vârf
Comenzi de pe parcurs

Aplicația pentru șoferi îți va oferi comenzi în apropiere, va genera traseul optim și îți va prezenta un raport detaliat privind veniturile

pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android™ X sau mai recent

În orele de vârf prețul curselor se poate dubla. Poți profita de această perioadă pentru a câștiga mai mult

pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android™ X sau mai recent

Dacă trebuie să mergi acasă sau în oraș, aplicația îți va găsi comenzi convenabile în aceeași direcție

pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android™ X sau mai recent

Expediază o solicitare

*Yandex.Taxi-servicii de informare, transport și alte servicii sunt furnizate de transportatori.
Condițiile de colaborare sunt individuale și pot fi diferite de cele indicate. 
Google Play și logo-ul Google Play sunt mărci comerciale ale corporației Google LLC.