Regulile promoției. Condiții de utilizare a Codurilor promoționale

 1. Termeni
  • Cod promoțional – o secvență de simboluri care, dacă este activată și dacă sunt respectate celelalte condiții de utilizare a Codului promoțional, oferă Utilizatorului o Reducere.
  • Reducere – oferă Utilizatorului o reducere la serviciile de taximetrie în valoarea specificată de Yandex.Taxi SRL (denumită în continuare Yandex) atunci când sunt postate informații despre cererea potențială a Utilizatorului privind servicii de transport prin taxi pentru pasageri și bagaje (denumită în continuare comanda) prin aplicația mobilă Yandex.Taxi.
  • Cupon – document (inclusiv un card pe hârtie sau pe alt suport, un poster sau alt material destinat vizualizării de către public; alte materiale promoționale) care conțin Codul promoțional și regulile de acordare a Reducerii.
  • Site web – pagină pe rețeaua internet care conține Codul promoțional și regulile de acordare a Reducerii.
 2. Codul promoțional poate fi comunicat Utilizatorului prin afișarea pe Cupon sau pe Site-ul web.
 3. Codul promoțional oferă dreptul la primirea unei Reduceri în valoarea specificată pe cupon sau pe site-ul web, conform condițiilor de utilizare a Codului promoțional care pot fi vizualizate pe Cupon sau pe Site-ul web și în prezentele Reguli. Acestea pot include, printre altele, una sau mai multe dintre următoarele condiții:
  • acordarea Reducerii numai pentru prima călătorie, respectiv, pentru prima comandă de taxi efectuată prin serviciul Yandex.Taxi folosindu-se numărul de telefon corespunzător al Utilizatorului și/sau cardul bancar asociat al Utilizatorului și/sau dispozitivul mobil al Utilizatorului, având în vedere dispozițiile punctului 8 al prezentelor Reguli;
  • acordarea Reducerii pentru primele câteva călătorii (de exemplu, „pentru primele trei călătorii”). În acest caz, Reducerea este acordată la prima călătorie, conform definiției de la punctul 3.1 al prezentelor Reguli, precum și atunci când se efectuează un număr corespunzător de călătorii ulterioare, cu condiția ca prima călătorie să fie efectuată utilizându-se Codul promoțional;
  • acordarea Reducerii numai pentru plăți neefectuate în numerar, respectiv, plata serviciilor de transport cu taxiul fără numerar, folosindu-se cardul bancar asociat (incluzându-se aici limitările privind emitenții ale căror carduri participă la promoție) în aplicația mobilă Yandex.Taxi;
  • acordarea Reducerii numai dacă se selectează anumiți parametri la comandarea taxiului prin intermediul aplicației mobile Yandex.Taxi;
  • acordarea Reducerii numai pentru călătoriile cu un taxi de pasageri comandat prin intermediul aplicației mobile Yandex.Taxi, în cadrul unui anumit teritoriu (incluzându-se aici limitări privind orașele, punctele de început și/sau de sfârșit ale rutei) și/sau într-o anumită perioadă. După expirarea perioadei respective, Codul promoțional devine inactiv.

  Dacă aceste teritorii și/sau perioade nu sunt indicate pe Cupon sau pe Site-ul web, teritoriul este considerat a fi o arie limitată a orașului și a zonelor în care este organizată distribuția Cupoanelor/Codurilor promoționale; Termenul este considerat a fi o perioadă limitată de timp în care Cuponul/Codul promoțional respectiv este disponibil pentru informare publică.

 4. Codul promoțional este activ în următoarele orașe: Moscova, Sankt Petersburg, Ecaterinburg, Novosibirsk, Krasnodar, Ufa, Soci, Perm, Nijni Novgorod, Kazan, Samara, Omsk, Tomsk, Celeabinsk, Volgograd, Voronej, Balașiha, Vidnoe, Dzerjinski, Dolgoprudnîi, Klimovsk, Koroliov, Kotelniki, Krasnogorsk, Lîtkarino, Liuberțî, Moskovski, Mîtișci, Odințovo, Ozyory, Podolsk, Pușkino, Ramenskoe, Reutov, Himki, Dmitrov, Elektrostal, Rostov-pe-Don, Tiumen, Krasnoiarsk, Orenburg, Toliatti, Stavropol, Saratov, Murmansk, Vladivostok, Habarovsk, Kaliningrad, Reazan, Vladikavkaz, Ceboksarî, Erevan, Tbilisi, Almatî, Shcherbinka, Șciolkovo, Zelenograd, Kolomna, Drezna, Taldom, Ivanteevka, Orehovo-Zuevo, Stupino, Luhovițî, Serpuhov, Dedovsk, Klin, Bronnițî, Jeleznodorojnîi, Troițk, Naro-Fominsk, Lobnia, Mozhaysk, Noghinsk, Cehov, Obninsk, Nakhabino, Dedovsk, Golițîno, Krasnoznamensk, Aprelevka, Domodedovo, Jukovski, Elektrougli, Staraya Kupavna, Freazino.
 5. Valoarea reducerii este afișată:
  • cu valoarea TVA inclusă pentru serviciile oferite de o companie de taximetrie care este plătitoare de TVA,
  • fără valoarea TVA inclusă pentru serviciile oferite de o companie de taximetrie care aplică sistemul de impozitare simplificat.
 6. Codul promoțional poate fi folosit de către un Utilizator numai o singură dată dacă pe Cupon sau pe Site-ul web nu este indicat altceva.
 7. Diferența între prețul călătoriei și valoarea Reducerii, precum și valoarea Reducerii nu sunt plătite în numerar.
 8. Reducerea este acordată numai de companiile de taxiuri care sunt oferite spre selectare de serviciul Yandex.Taxi la activarea Codului promoțional.
 9. Pentru protecție împotriva folosirii incorecte a Codurilor promoționale și/sau a abuzului de coduri promoționale, Yandex își rezervă dreptul de a utiliza alte metode care nu sunt specificate în mod expres în prezentele Reguli, inclusiv dar fără a se limita la verificarea faptului că Utilizatorul într-adevăr efectuează prima comandă cu ajutorul serviciului Yandex.Taxi (prima călătorie), că Utilizatorul nu este un angajat sau reprezentant al unei companii contragent Yandex, de la care acesta ar putea primi codul promoțional, și de asemenea, de a refuza acordarea Reducerii în cazul în care se descoperă un abuz și/sau o folosire incorectă a Codului promoțional.
 10. Este posibil ca folosirea Reducerii să nu fie disponibilă din motive tehnice, dacă Utilizatorul nu actualizează aplicația mobilă Yandex.Taxi la cea mai recentă versiune și/sau din alte motive.
 11. Activarea Codului promoțional implică acceptarea în totalitate a prezentelor reguli de către Utilizator.
 12. Atunci când se analizează cererile de activare sau folosire a Codurilor promoționale, serviciul de asistență Yandex.Taxi are dreptul de a solicita, iar Utilizatorul este obligat să furnizeze confirmarea de primire a Codului său promoțional: o fotografie a cardului cu Codul promoțional, o captură de ecran a paginii cu Reducerea și/sau altă confirmare, conform indicațiilor serviciului de asistență. În cazul în care aceste confirmări nu pot fi furnizate, Yandex.Taxi își rezervă dreptul de a nu acorda Reducerea.

Cum se activează Codul promoțional

Codul promoțional poate fi folosit numai după activare. Pentru a activa Codul promoțional, trebuie să-l introduceți în câmpul special înainte de efectuarea comenzii: