"Livrare" Yandex Go —
șoferul îți va transporta coletul.

Livrare. Șoferul poate transmite documente, livra flori
sau transporta un colet de dimensiuni mici.

Întâlnire lângă mașină.

În acest caz, va trebui să mergi până la mașină pentru a trimite sau pentru a lua coletul.

Opțiunea "Din ușă în ușă".

Aceasta este o opțiune suplimentară: șoferul merge personal până la expeditor și până la destinatar.

Pentru documente și colete de dimensiuni mici sau medii.

Șoferul va transporta coletul tău cu condiția că acesta are o greutate totală de până la 20 kg și încape în portbagajul mașinii.

În mașină se va afla
doar șoferul.

Dacă ai ales serviciul "Livrare", nu vei putea să mergi și tu în cursă împreună cu șoferul. În acest scop e mai bine să comanzi o cursă obișnuită.

Toate avantajele Yandex Go

Comandă din
aplicație.

Serviciul "Livrare" este deja disponibil în aplicație — nu trebuie să suni sau să plasezi comanda pe site.

Traseul mașinii poate
fi urmărit pe hartă.

Destinatarul poate urmări traseul coletului: acesta va primi un mesaj SMS cu link-ul spre hartă.

Prețul este cunoscut
din timp.

Serviciul "Livrare" funcționează la fel ca o clasă tarifară obișnuită Yandex Go, de aceea prețul livrării este cunoscut din timp.

Descarcă aplicația Yandex Go

Îndreptați camera spre codul QR pentru a descărca aplicația

Întrebări și răspunsuri

Pot să achit comanda în numerar? 

Din păcate, serviciul poate fi achitat doar cu un card bancar prin aplicația Yandex Go.

Vreau să transmit o bară pentru haltere. Va accepta șoferul să o transporte?
Obiecte mari sau grele nu pot fi transmise folosind acest serviciu. Alege serviciul "Livrare" atunci când trebuie să trimiți documente sau colete de dimensiuni mici sau medii. Greutatea maximă a unui obiect: 20 kg.

Care serviciu de curierat îmi va livra coletul? 
Clasa tarifară "Livrare" nu implică utilizarea serviciilor unei companii de curierat. Coletul tău va fi transportat de un șofer care efectuează comenzi Yandex Go.

Cum pot urmări coletul?  
După ce îi transmiți șoferului coletul, poți urmări în aplicație traseul de deplasare a mașinii. Localizarea mașinii poate fi urmărită pe ecran din momentul plasării comenzii până la finalizarea cursei. Destinatarul, de asemenea, poate urmări coletul.

Pot comanda livrare expres?
Serviciul "Livrare" nu are gradație în funcție de urgență: în majoritatea cazurilor, șoferii sosesc la adresa de preluare a coletului în decurs de cinci minute, iar durata livrării depinde de distanța cursei și de situația traficului.

Cât costă livrarea?
Dacă tu și destinatarul vă întâlniți cu șoferul afară, la drum sau în curtea blocului, atunci prețul serviciului va fi aproximativ egal cu cel al unei curse din clasa tarifară "Econom".

Transmiterea căror articole este interzisă?
Substanțe inflamabile și periculoase, artificii și dispozitive pirotehnice, bijuterii și bani, articole fragile fără ambalaj special. Este interzisă transportarea oricăror substanțe cu acțiune puternică, a stupefiantelor și a altor articole, transportarea cărora este interzisă prin lege.

Cine este responsabil de integritatea coletului în timpul transportării?
Partenerul serviciului care transportă coletul tău este responsabil de integritatea acestuia. Poți vedea datele de contact ale partenerului care efectuează livrarea în "Detaliile cursei" în timpul unei comenzi active sau "Istoricul curselor", dacă comanda a fost finalizată.


*Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale ale corporației Google LLC. Apple și logo-ul Apple sunt mărci înregistrate ale companiei Apple Inc. în SUA și în alte țări.App Store este o marcă de servicii a companiei Apple Inc.
**Prețul estimat în baza algoritmului intern al serviciului reprezintă prețul maxim pentru livrare în punctul B specificat de utilizator, fără luarea în calcul a unei eventuale așteptări cu plată. Acest preț se poate modifica în funcție de momentul plasării comenzii. Vezi detalii pe taxi.yandex.md
Yandex Go este un serviciu informațional. Serviciile de transport și cele conexe sunt oferite de partenerii serviciului.
© 2020 Yandex Go
Acord de utilizare
Thu Aug 04 2022 12:58:30 GMT+0300 (Moscow Standard Time)